Welkom bij Knarrenhof

een pagina
terug
thuis

Middelburg

Update 23 september 2016

De gemeente Middelburg heeft na een interne zoektocht geconstateerd dat ze op korte termijn geen locatie beschikbaar hebben. Dat is jammer! We hebben wel afgesproken om gezamenlijk te blijven zoeken naar zo'n locatie. Eerder hadden we een leuk gesprek met de verantwoordelijk wethouder in Middelburg en twee ambtenaren. Er is een positieve grondhouding, de gemeente kijkt of er een geschikte locatie is. Binnenkort komen we weer bij elkaar en als er inderdaad een geschikte locatie is gevonden gaan we actief mensen werven voor een informatie-avond in en over Middelburg.

Meer info en opgeven kan op onze contactpaginga.  [KLIK HIER] 

Ouder nieuws april 2016

Zo kan het dus ook. Een hele enthousiaste dame is in haar woonplaats bezig en heeft met haar interesse voor onze plannen de interesse van de wethouder gewekt. Maar ze bleef doordenken, wonen in haar eigen huidige woonplaats in een Hofje is geweldig, maar haar echte woondroom is een Hof in Middelburg, want daar wonen de kinderen.

Dus heeft ze de moed bij elkaar geraapt en heeft de wethouder van Middelburg benaderd. Deze heeft snel een hele positieve reactie gegeven. En dat is geweldig! We hebben nu aangeboden om zo snel als de wethouders tijd hbben het concept toe te lichten om ook daar te gaan beginnen. We gaan zien waar de positieve energie ons brengt.

Hopelijk hoort u binnenkort meer. Als ook u geinteresseerd bent in Middelburg stuur dan een mail naar info@knarrenhof.nl. Vergeet altublieft niet uw voorkeursplaats daarbij te noemen!

Middelburg