Welkom bij Knarrenhof

een pagina
terug
thuis

Roden

Hof van Roden Nu Nog Even Niet update 14 december 2016

Er zijn te weinig aanmeldingen (< 5) voor de aanbesteding van de school in Nieuw-Roden om daarvoor in te schrijven. Niet dat wij er niet in geloven, maar we zijn 100% vraagvolgend. We doen pas iets als er een groep mensen/ eindgebruikers is die daar interesse in hebben, en ook bereid zijn om mee te denken, helpen en doen.

Wij kunnen als landelijke Stichting pas iets doen als er lokaal energie, draagvlak en netwerk wordt aangereikt. De kansen zijn dus aan u.... Tenzij er op korte termijn zich nog allerlei mensen melden laten we deze mogelijkheid lopen.

Informatie en inschrijven kan via de Knop Inschrijven en Informatie [KLIK HIER] op onze contact-pagina. Als deze bij u niet werkt (dit varieert per PC-instelling) kunt u ook klikken op het mailadres onder de knop [KLIK HIER]. Vergeet niet de plaatsnaam van uw interesse weer te geven! 

Ouder Nieuws

In het voorjaar van 2016 werden we benaderd door een hele enthousiaste dame uit Roden in Drenthe. Of bij haar in Roden Knarrenhof ook mogelijk was?

Tuurlijk! We hebben wat informatie verstuurd en binnen een paar weken had ze een gesprek met de wethouder en beleidsmedewerkers. Weer een voorbeeld van een daadkrachtige knar. De gemeente is enthousiast. 

Inmiddels is ook al 2x met wethouder Henk Kosters gesproken, en hij is ronduit positief. We hebben ook al een mogelijke locatie in Nieuw-Roden. Mocht je interesse hebben meld u zich dan aan. Vermeld s.v.p. wel naar welke plaats je interesse uitgaat. Als we je mail hebben ontvangen schrijven we je in als geinteresseerde en houden we je van de verdere voortgang in de gemeente Noordenveld op de hoogte. Pas als het project doorgaat zal een symbolische lidmaatschap bijdrage worden gevraagd. Mensen kunnen lid worden in volgorde van inschrijvingsdatum.

Roden