Welkom bij Knarrenhof

een pagina
terug
thuis

Gouda (vereniging io)

Update 10 oktober 2017

We blijven met enthousiasme door gaan in Gouda. Er zijn een aantal actieve trekkers die zich volop inzetten voor een Goudse hof. 

Er is inmiddels weer een gesprek geweest met de wethouder en wij hebben een nieuw plan bij de gemeente ingediend. Dit gaat om een andere huisvestingsvorm dan wat we eerder op deze locatie van plan waren. Vandaar dat we dit graag aan u / onze leden, voorleggen. Dit gaan we door middel van een enquête. Als u zich bij ons ingeschreven heeft ontvangt u deze automatisch.

We zoeken door in Gouda, naar meer geïnteresseerden en meer locaties. Eenieder die ons wil helpen om zijn of haar woondroom te verwezenlijken is welkom. Zonder uw steun en ook inzet kunnen we niet verder komen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door op de Knop Inschrijving & Informatie te klikken en daarin de door hen gewenste plaatsnaam door te geven.

Op 15 augustus stond er een artikel in de krant over 'Goudse ouderen'. Zie het hieronder bij de afbeeldingen. 

Ouder nieuws:
Het Goudse Hof: update maart 2017
In Gouda hebben we 138 geinteresseerden in 80 huishoudens. Helaas wel een ronduit teleurstellend bericht van de gemeente Gouda. De plek die ons ruim 1 jaar geleden was aangewezen voor ons senioren-concept, wordt nu door gemeentelijk specialisten niet geschikt gevonden voor parkeren vlakbij de woning, terwijl dit 1 van de voorwaarden is om tot op hoge leeftijd zelfstandig te kunnen zijn. Onze groenspecialisten hadden verder nauwkeurig de huidige bomen bestudeerd en gecontroleerd dat dezen nog maar een korte levensduur hadden. Toch mochten deze bomen tot onze verbazing niet gekapt worden en vervangen door jongere bomen. Hierdoor zou de locatie nogal donker blijven, en zouden ook onze zonne-panelen geen rendement hebben.

We zijn echt teleurgesteld en moeten ons - samen met de vele geinteresseerden die met ons al 2x op de lcoatie bijeen zijn gekomen wel even herpakken. Gek dat het zo moet lopen. Nadrukkelijk hebben we de gemeente gervaagd om zo snel mogelijk dan een alternatieve locatie aan te dragen, we zijn immers al ruim 2,5 jaar met medewerking van de gemeente bezig, en dan zou het wel HEEL fijn zijn als dat ook ergens toe leidt waar Goudse senioren mogen wonen en kunnen komen met hun auto. We wachten af, alle tips zijn welkom.

Gouda (vereniging io) Gouda (vereniging io) Gouda (vereniging io) Gouda (vereniging io) Gouda (vereniging io)