Welkom bij Knarrenhof

een pagina
terug
thuis

Hardenberg (vereniging)

Het Hof van Hardenberg: Update 16 november 2017

Op dit moment wachten we op reactie van de gemeente. Ze hebben ons vandaag laten weten dat ze ermee bezig zijn en ons volgende week een voorstel doen wat betreft de overeenkomst. Dat is dus mooi! Ondertussen hebben we ook ander goed nieuws, namelijk dat we een aannemer hebben gevonden die het voor de vereiste bouwkosten wil gaan organiseren. Wij proberen de imput vanuit de gemeente die we gaan ontvangen snel te verwerken want we willen wel graag weer een bijeenkomst organiseren! 

Ouder nieuws 

Wij hebben momenteel contact met de gemeente Hardenberg over het plan en over de getekende intentie-overeenkomsten. Binnenkort organiseren wij weer een bijeenkomst met alle serieus geinteresseerden. De mensen die deze overeenkomst hebben getekend krijgen hier automatisch bericht van. 

Bent u geinteresseerd of zou u meer informatie willen ontvangen? Stuur een mail naar manon@knarrenhof.nl
Bent u nieuw bij Knarrenhof en heeft u zich nog niet ingeschreven? Doe dat via deze link; KLIK HIER.

Update september 2017 
Al enige tijd is Stichting Knarrenhof bezig in Hardenberg. De gemeente Hardenberg is enthousiast, maar het moet wel concreet haalbaar zijn. Dat betekent dat we voor de 14 woningen nu bezig zijn een samenwerking overeen te komen met een 14-tal huishoudens. Tijdens de informatieavond op 18-09-17 zijn er al 9 intentie tot reserveringsovereenkomsten getekend. We gaan dus DOOR!! Er is nog ruimte voor mensen die hier graag willen wonen en die samen met ons het plan willen uitwerken.

Wat bieden wij? 
- Levensloopbestendig/onderhoudsarm wonen met het woon-programma op de begane grond.
- De kleinste woning is 102m2 en heeft een eigen terrastuin, berging, bovenverdieping. Deze is beschikbaar vanaf € 195.000 VON.
- Gezellige en sociale buren. Wij selecteren op sociaal, actieve en hulpvaardige mensen.
- Een concept dat aanbevolen wordt door Vereniging Eigen Huis, Consumentenbond, NCRV de Monitor
- Naast het privé tuin-terras een gemeenschappelijke tuin en gemeenschappelijke hobbyruimte.
- Wonen met gelijkgestemde mensen die niet bang zijn om hun buren te helpen als het nodig is, mits het aardige buren zijn en daar selecteren wij op..

Bij het reserveren geldt bij ons 'eerlijk duurt het langst', de trouwe deelnemers die het langst zijn ingeschreven mogen als eerste kiezen. Voor de aanbesteding heeft onze architect al een schets op de computer gemaakt, zie onder, wij vinden hem ERG mooi, U ook? Het gaat hierbij om de locatie aan de van Speykstraat. 

Ouder Nieuws 
- Op 18 september 2017 is er een informatieavond geweest waarbij er de mogelijkheid was tot het reserveren van een woning op de locatie aan de van Speykstraat.
- Er is in september 2016 een info avond geweest en het startdocument Knarrenhof Hardenberg is onder geïnteresseerde verspreid.
- In het voorjaar van 2016 hebben alle geïnteresseerden een internet-enquête ontvangen. Op basis van deze gegevens is er een plan gemaakt.
- In 2015 is de Vereniging Hof van Hardenberg opgericht. Daarbij worden we financieel weer ondersteund door de provincie Overijssel.

Hardenberg (vereniging) Hardenberg (vereniging) Hardenberg (vereniging)