Welkom bij Knarrenhof

een pagina
terug
thuis

Contact

Ons initiatief draait erom dat wij goed luisteren naar wat u de eindgebruiker wil, in plaats van dat wij mensen laten luisteren naar wat wij willen. Naar onze mening zijn de échte professionals, die mensen die luisteren en dromen faciliteren, en niet die mensen die u komen vertellen wat uw droom zou moeten zijn. Daarom stellen wij uw ideeën, vragen en suggesties erg op prijs. Ook als u bijvoorbeeld graag zou willen dat we dit concept bij u in de gemeente zouden proberen te realiseren.

STAP 1 ENQUETE INSCHRIJVING  KNARRENHOF [KLIK HIER] 

Als u de enquête heeft ingevuld kunt u doorgaan naar stap 2. Per april 2017 vragen wij eenmalig inschrijfgeld van € 15 per huishouden. Als u in een 2e of 3e gemeente ingeschreven wilt staan dan kan dat en kost dat elk €10. Mensen die nu al ingeschreven staan behouden hun nummer op de lijst als ze dit betalen. Met deze betaling staat u in ons systeem, heeft u een wachtlijstnummer, wordt u op de hoogte gehouden, krijgt u opstart-adviezen etc. Van dit bedrag kunnen wij de bij ons betrokken vrijwilligers een kleine onkostenvergoeding geven. Uiteraard houden bestaande deelnemers na betaling hun oorspronkelijke plek op onze wachtlijsten! Meer betalen mag natuurlijk ook. Als deelnemer bent u immers ook gelijk donateur van de Coöperatie Knarrenhof Nederland en helpt u mee om, ook in de wereld van het vastgoed, meer transparante en betere producten te maken waarin uw eigen voorkeuren doorslaggevend zijn. 

STAP 2: EENMALIGE INSCHRIJFKOSTEN KNARRENHOF 

Hier ons document met ons bankrekeningnummer en de instructie. U moet eerst stap 1 invullen voordat u stap 2 kunt doen. Anders kunnen we u niet terugvinden in ons bestand en bent u dit bedrag kwijt.

Voor aanvullende vragen (niet inschrijven!) kunt u kijken bij onze vaak gestelde vragen KLIK HIER en als uw antwoord er niet bij staat kunt u mailen naar:   info@knarrenhof.nl Voor vragen omtrent inschrijving kunt u deze sturen naar inschrijving@knarrenhof.nl


Peter Prak

Knarrenhof (Trekker, MT-lid)

Regiomanager Noord & Oost

(oa Zwolle, Hardenberg, Amersfoort, Groningen, Hasselt)

06 388 211 62
info@knarrenhof.nl


Eerde Schipper

Knarrenhof (Ontwerper, Adviseur MT)

 

 

06 5511 2831

info@knarrenhof.nl
 


Nel Sangers

Knarrenhof (Trekker, MT-lid)

Regiomanager Midden-West

(oa Zeist, Hilversum, Den Haag, Gouda, Nieuwegein)

06 2007 2508

info@knarrenhof.nl
 

Liedeke Reitsma (aanstichtster)

Secretaris Landelijke Stichting Knarrenhof

Secretaris Vereniging Knarrenhof Zwolle

info@knarrenhof.nl

Solvejg ter Meer

Research & Development & Data

solvejg@knarrenhof.nl

 

Enthousiaste projectmanagers, die uit het voor ons juiste hout gesneden zijn, zijn altijd welkom.

Het juiste hout is voor ons:

  • ondernemend (zelf projecten en kansen aandragen)
  • 1183% integer (bij twijfel geen samenwerking)
  • eindgebruiker op nr 1
  • ervaring met ruimtelijke projecten
  • ervaring met het werken met groepen
  • niet geldgedreven: je moet je eigen model waarmaken

Ook is er altijd wat te doen voor vrijwilligers